An evening on the HMS Aurélia Feria

Aurélia

In het ruim van hun binnenschip brengen Tom Theuns (Ambrozijn, Living Roots, ...) en Aurélie Dorzée (Trio Trad, Pantha Rei, …) een nieuwe muzikale performance, volledig akoestisch en - zoals steeds - van een wonderlijke schoonheid.

Aurélia liet voor het eerst van zich horen in 2004 met het door vele critici geprezen album Festina Lente. Sinds 2007 hebben ze veelvuldig geconcerteerd in het ruim van hun eigen concertschip, de Aurélia Feria. Ze bevoeren en beroerden de Belgische en Franse wateren en brachten hun tweede en derde album, Hypnogol en The hour of the Wolf, op unieke locaties ten gehore...

Op het kleine podium in het ruim van de Aurélia Feria leven Tom & Aurélie zich opnieuw uit op de meest uiteenlopende instrumenten. Naast de gebruikelijke viool, altviool en gitaar horen we ondermeer banjo, trompetviool, harmonium, en etnische vocalen.

www.aurelia-feria.com

U kunt een virtueel bezoek brengen aan de Aurélia Feria op
www.giroptic.com/client/popup/49b1b1c93a02

An evening on the HMS Aurélia Feria met

Aurélie Dorzée . viool, altviool, zang en composities
Tom Theuns . gitaren, banjo, harmonium, zang en composities

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be

Binnenkort