Or Propos

Claire Goldfarb
solo improvisaties, composities op basis van teksten, improvisaties op beelden - de ontmoeting tussen verbeelding en creatie, muziek en dans.

"De interpretatie en het ontsluiten van de taal vergde tijd en toewijding. Or Propos was bijgevolg lange tijd in wording, een vlinder die zich vormt in haar cocon. De ontmoeting tussen creatie en verbeelding, dans en muziek - daaruit is Or Propos ontstaan."

Claire heeft dit project benaderd, op een integere manier, daar waar zij schoonheid zag, strevend naar het raken van de juiste snaar, naar de ultieme ontmoeting met zichzelf.

"Or Propos is de weerspiegeling van Goldfarb zelf - vol van gevoel, van edelmoedigheid, van vrijheid, verbeelding, eenvoud en durf, van harmonie en humor. (Claire Goldfarb)

Or Propos met

Claire Goldfarb . cello en zang

Optie
Lucie Lataste (Toulouse, FR) . dans

Bijlage(n)

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)