Veloma

Quentin Dujardin

Tijdens een verblijf in de Marokkaanse woestijn kwam Quentin in contact met de sensuele ritmes van de Arabische muziek. Andalusische zigeuners ontwaakten in hem het vuur en de passie van de flamenco. Verder trok hij ook op met de zigeuners van Rajasthan, Guarani-Indianen en de Vezos in Madagascar. Elke ontmoeting was een verrijking voor zijn muzikale persoonlijkheid, de subtiliteit en finesse van de jazz.

Quentin is onophoudelijk op zoek. Hij neemt zijn publiek dan ook mee op een even bijzondere, hedendaagse als resolute weg, waarbij tolerantie en respect voor culturen voorop staan. Quentin kwam tijdens deze zoektocht verscheidene muzikale persoonlijkheden tegen, van N'java tot Toots Thielemans en Majid
Bekkas.
Het avontuur van deze bijzondere gitarist mondde uit in de prachtige cd Veloma (Enja Records). Veloma is tevens de originele soundtrack van On the way / Sur le chemin, een film over Quentin en de manier waarop hij van muziek leeft. In het najaar van 2009 verscheen zijn nieuwe soloalbum, Impressionniste, met Toots Thielemans als speciale gast.

www.quentindujardin.com

De trailer van de film Veloma & het concert Live Théâtre 140, kan je vinden via www.youtube.com/aguaproductions
De geüpdatete trailer is ook beschikbaar via: www.myspace.com/quentindujardin

Veloma met

Quentin Dujardin . gitaar
Jalal El Allouli . zang en arabische viool
Tuur Florizoone . chromatisch accordeon
Damien Libert . percussie, fluiten en bouzouki
of Fred Malempré . percussie

Ook beschikbaar in trio
Quentin Dujardin, Damien Libert of Fred Malempré & Jalal El Allouli of Tuur Florizoone

Media
  • Quentin Dujardin / El Gitano
  • Quentin Dujardin / Sur le Chemin

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)