Mania

Constantinople


Mania is de staat van extase en van quasi waanzinnigheid die de mens altijd trachtte te bereiken om dichter bij het onaantastbare, het onzichtbare, de Andere te komen. De creatieve kunstenaar wil deze staat bereiken om zich te bevrijden van het gekende en van zijn geheugen en aldus het heden te herscheppen.

Sinds een vijftiental jaar musiceren de broers Kiya en Ziya Tabassian samen. Hun grote virtuositeit en zeer persoonlijke muziek is algemeen erkend. Hun muzikale taal die voortvloeit uit de Perzische geleerde muziek, munt uit door haar hoge creativiteit en een merkwaardige zin voor vernieuwing van de traditie.

Ook al behoort de muziek van de broers Tabassian tot de Perzische traditie bevat ze elementen van het Middellands zeegebied en Europa, zowel uit de periode van de Middeleeuwen als de hedendaagse vormgeving.

Mania met

Kiya Tabassian . setar
Ziya Tabassian . tombak

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)