Early Dreams

Constantinople
Epische verhalen voor een nieuwe wereld, passionele poëzie die een bondgenoot vindt in de muziek.

Barokmuziek, de Mexicaanse cultuur en het lot van de eerste grote Latijns-Amerikaanse poëet, Sor Juana Ines de le Cruz (1648-1695), zijn onderling nauw verweven in dit nieuwe en opwindende project. Met nieuwe interpretaties en improvisaties, zowel instrumentaal als vocaal, gebaseerd op de bekende diferencias van de 17de eeuwse Mexicaanse componisten Ribayaz and Murcia, verwordt dit concert een intense dialoog tussen barokgitaar, Perzische setar, viola da gamba, stem en percussie. Een ideale gelegenheid om de passionele poëzie te ontdekken van één van de belangrijkste figuren uit de Spaanstalige literatuur, van muziek voorzien door Constantinople en hun gasten.

Early Dreams met

Françoise Atlan . zang
Kiya Tabasian . setar, stem
Ziya Rabasian . percussie
Pierre Yves Martel . viola de gamba
Enrique Solinis . barokgitaar en theorbe

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be