Trio

Rui Massena

Rui Massena, pionier, dirigent en pianist, trad op in 14 landen met 30 orkesten. Hij dirigeerde voor José Carreras, Ute Lemper en Wim Mertens en was tijdens 3 seizoenen de belangrijkste gastdirigent van het Rome Symphony Orchestra. Hij heeft ook verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn werk als dirigent en TV-persoonlijkheid.

Ondertussen mag Rui Massena ook in België rekenen op fans na zijn vol lof onthaalde concerten in 2018 en 2019. In het najaar van 2022 voorziet Massena een 4de plaat uit te brengen en deze te presenteren aan het publiek, samen met een revisie van zijn eerder werk met originele pianocomposities in de omhullende rust van zijn kenmerkende pianogeluid. Het nieuwe programma zal gebracht worden als trio met Rui Massena op piano, optioneel met een lokaal kamerorkest of strijkkwartet.

(foto: Ritacarmo-Cortada)

Trio met

Het nieuwe programma zal gebracht worden door Rui Massena op piano, als trio of kwartet, en optioneel met een bijkomend Belgisch orkest.

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)