Great songs different

Friday in the city
op een vrijdag in de stad lopen muzikanten elkaar tegen het lijf, worden grote songs ten berde gebracht, op een andere manier.

Vanwaar de fascinatie van Soetkin Baptist (voorheen zangeres van Ishtar) om zich in dit nieuwe muzikale avontuur te storten? Aan de zijde van Saïdo, een percussionist-zanger uit Burkina Faso, een gitarist-zanger uit Wallonië die zich gek genoeg Boule noemt en guitar hero Marty Townsend, in een vroeger leven musical director en producer van Blue Blot, brengt ze nummers die niemand onberoerd zullen laten.

Op de setlist van Great songs different staan songs van Eric Clapton, Patty Smith, Lennon & McCartney, Joni Mitchell, Bonnie Raitt, Joan Osborne, James Taylor, The Kinks, Ray Charles , Ottis Redding...

Great songs different met

Soetkin Baptist . zang en viool
Saïdo . percussie en zang
Boule . gitaar en zang
Marty Townsend . gitaar

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)