Maggio

Riccardo Tesi & Banditaliana
Grenzeloos, fris en zonovergoten.

Banditaliana is één van de meest gerenommeerde Italiaanse groepen in de internationale wereldmuziekscène, een wonderlijk amalgaam van jazz en traditionele Toscaanse klanken - grenzeloos, fris en zonovergoten. Hun originele composities, instrumentale virtuositeit, fijnzinnige ritmes en stijlvolle arrangementen zijn hét recept voor hun succes op talloze festivalpodia in Europa, Japan, Australië en Canada.

Banditaliana werd in 1992 opgericht door componist en diatonisch accordeonspeler Riccardo Tesi, één van de meest inventieve en gezaghebbende muzikanten uit de Europese wereldmuziekscène. Sinds het prille begin werd hij bijgestaan door vocalist Maurizio Geri en saxofonist Claudio Carboni. Gigi 'snelle voet' Biolcati is het nieuwste groepslid en volgt Ettore Bonafè op als percussionist.
Hun vijfde en meest recente album 'Maggio' werd uitgebracht in 2014, tweeëntwintig jaar na hun debuutalbum 'Banditaliana'.

Maggio met

Riccardo Tesi . accordeon
Maurizio Geri . gitaar en stem
Claudio Carboni . sax
Gigi Biolcati . percussie en stem

Media
  • TEVAKH
  • CORNO D'AFRICA
  • MAROCK
  • MAGGIO DEL CRINALE

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be