Chansons pour le temps qui reste

Wouter Vandenabeele

Na het succesvolle en poëtische Chansons sans paroles (genomineerd voor de Klara Muziekprijzen 2007) en Chansons pour la fin d’un jour (met Emre Gültekin & Ertan Tekin) presenteert Wouter Vandenabeele het laatste deel van de innemende Chansons-trilogie: Chansons pour le temps qui reste.

De instrumentale ‘chansons' zijn dromerige impressies van voorbije reizen en al dan niet toevallige ontmoetingen, waarin de viool ronddwaalt als een fado zangeres: nu eens hevig, dan weer dromerig. Muziek om van te genieten op het eind van de dag, bij schemerlicht met een goed glas rode wijn, dat moment waarop je je gedachten laat varen naar een land of een paradijs waar je (n)ooit bent geweest.

Chansons pour le temps qui reste met

Wouter Vandenabeele . viool & composities
Sara Salvérius . accordeon
Lode Vercampt . cello

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)