Utopia!

Juan Carlos Cáceres (September 4, 1936 – April 5, 2015)

Goed nieuws voor de liefhebbers van sterke emoties: ook aan de songs van de meest recnte cd van Juan Carlos Caceres, Utopia!, kan je niet voorbij...

Caceres, de leeuw, is een historicus, een musicoloog, een conferensier, die op een diepgaande manier de politieke en culturele origines van Rio de la Plata bestudeert. Officieel is hij leraar schilderkunst en visuele kunsten, pianist en trombonist.
Hij cultiveert populaire genres die zijn afgeleid van de afro-europese fusie, zoals: de tango, de milonga, de cadombe en de murga.

Caceres, de gepassioneerde zanger, is de levende incarnatie van zijn eigen persoonlijke interesses. Een vruchtbare creator, passioneel artiest, die zijn oeuvre propageert met een heidense vlam.

Op de oevers van de Rio Plata wordt nu de murga herboren.
Caceres is de verzamelaar en de natuurlijke leider van de nieuwe 'murgueros': hij draagt de toorts en schrijft geschiedenis.

Utopia! met

Juan Carlos Càceres

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)