Made in Belgium

Trio Trad
ze worden gedreven door een gedeelde voorliefde voor traditionele muziek en onderling muzikaal plezier. de muziekkeuze is wild en mooi.

De interpretatie en de subtiele arrangementen van Trio Trad doorkruist de uitgestrektheid van het grote Europa. Die muzikale rijkdom ontvouwt zich in diepgaande melodieën uit Scandinavië en Ierland, bourrées uit Auvergne, meeslepende dansen uit Hongarije en Bulgarije, maar ook in improvisatie en eigen composities.

Hun muziek is wild en mooi, afgelegen plekjes die enkel door dromen zijn begrensd. Ze bezingen de uitgestrekte Hongaarse Puszta, de ruwe bergen in Val Resia, de eenzaamheid van de Noorse fjorden... Een ingebeelde reis waar sentiment en vreugde elkaar ontmoeten.

Made in Belgium met

Luc Pilartz . viool en doedelzak
Aurélie Dorzée . viool en altviool
Didier Laloy . diatonische accordeon

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)

Binnenkort