My Singing Bird

Lakshmi

‘My Singing Bird’ is een verzameling van zorgvuldig uitgekozen en gearrangeerde Keltische melodieën die het afgelopen decenium haar pad kruisten of waar ze een zoektocht naar ondernam.

10 jaar na ‘Gloomy Winter’ brengt Lakshmi haar tweede album uit: liederen en dansnummers volgens het traditionele recept, licht en sprankelend in een eigen arrangement en overgoten met haar heldere stem. Alles doet wegdromen naar een ver en mythisch verleden.

Ik kies enkel muziek die me iets vertelt, iets losmaakt diep vanbinnen of intrigeert door een wending in de melodie of zang lijn; meestal zijn dat dan ook de traditionele Keltische melodieën die komen bovendrijven als ik aan het grasduinen ben in dat onmetelijke repertorium aan traditionele volksmuziek uit de Keltische landen. Ik speelde al lang met het idee om ook iets in het Gaelic –het oude Iers- te zingen omdat die taal zo fantastisch klinkt... ook al begrijp ik niet één woord en heb ik de tekst woord voor woord fonetisch moeten instuderen. Het was één van de doelen die ik vooropgesteld had om op mijn tweede album uit te werken. Daarnaast wou ik ook heel graag opnieuw iets in het Vlaams zingen omdat ik daar altijd zo’n positieve reacties op krijg van het publiek. Het album gaat tenslotte ook dieper naar mijn persoonlijke verhaal met twee eigen songs.

My Singing Bird met

Lakshmi . Keltische harp

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)