Idealist - The best of Cristina Branco

Cristina Branco

Het beste uit een carrière van 17 jaar samengevat in een nieuwe tournee.

De muzikale carrière van Cristina Branco begon in 1996 in Amsterdam.
Inmiddels zijn we 17 jaar, 13 platen en vele uitstekend ontvangen concerten over de hele wereld verder. Tijd voor een kleine terugblik. Onder de titel ‘Idealist’ heeft Cristina haar imposante carrière samengevat op een nieuw verzamelalbum (3 cd’s) en in een nieuwe theatertour.
Cristina Branco geeft toe dat het een ondankbare taak was om de selectie van nummers te maken. Ieder nummer heeft zijn eigen kwaliteit en is onderdeel geweest in het bereiken van waar ze nu staat. De afgelopen 17 jaar stonden in het teken van leermomenten, vreugde, talrijke herinneringen en dankbaarheid en respect voor allen die haar hebben gesteund en in haar hebben geloofd.

Deze terugblik is echter niet het eindpunt, of hoogtepunt, het is een bewijs van vertrouwen in de toekomst. Met hopelijk nog jaren vol liederen, concerten en sublieme momenten.

Idealist - The best of Cristina Branco met

Cristina Branco . zang
Ricardo Dias . piano en accordeon
Bernardo Couto . Portugese gitaar
Bernardo Moreira . contrabas

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)