From Waterloo to Sanomi

Viva Niñas
Een sensuele, betoverende, eigenzinnige kijk op de muzikale hoogtepunten van de Eurovisie Songfestival-geschiedenis.

De Niñas van Urban Trad hebben iets met Eurosong. Geen enekel Belgische groep haalde het niveau van Urban Trad in Riga 2003. En wat indien Soetkin Collier er toen wel bij geweest mocht zijn? Veronica Codesal charmeerde het publiek met haar interpretatie van Sanomi, geschreven door het enfant terrible van de Belgische folk, Yves Barbieux.

De Niñas zijn passioneel, sensueel, betoverend en eigenzinnig, brengen met een soms bizarre combinatie van folk, jazz en pop de mooiste liedjes uit de Eurovisiesong geschiedenis. Een verfrissende duik in het collectief geheugen: Save all your kisses (Brotherhood of man), Ding-a-Dong (Teach-In), Nocturne (Secret Garden), Puppet on a String (Sandie Shaw)...

Het feest van de Viva Niñas begint met Waterloo van Abba en wordt afgesloten met - hoe kan het ook anders - het prachtige Sanomi (optioneel met kinderkoor...).

VIVA NIÑAS!!!

From Waterloo to Sanomi met

Véronica Codesal . zang
Soetkin Collier . zang
Sophie Cavez . accordeon
Dirk Naessens . viool
Greg Chainis . gitaar
Moby . drums
Barry McNees . bas

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)