Aires ciudadanos

Reflejo Urbano
Argentijnse tango. puur muzikaal of in combinatie met de dans waarin de essentie van de muziek besloten ligt.

Het tangotrio Reflejo Urbano, gevormd in Rotterdam in 2007, is een hechte samenwerking tussen de Argentijnse bandoneonspeler Claudio Constantini, de Argentijnse gitarist Alvaro Rovira Ruize en de Belgische tangovioliste Ingeborg Cneut die in 2008 met 100% voor tangoviool afstudeerde aan een Nederlands conservatorium.

Ze verdienden alle drie hun sporen in diverse grote tango-ensembles en bezitten een waar palmares aan internationale optredens.

Hun repertoire is samengesteld met tangomuziek uit diverse periodes van de geschiedenis, gaande van Guardia Vieja tot de eerder moderne componisten als Piazolla of Lettera. Daarnaast komen ook hun eigen composities vaak aan bod.
Soms begeleiden ze tijdens het tangodansen, niet zelden staan ze als orkest op het podium, puur om naar te luisteren.

Het programma Aires Ciudadanos verwijst naar de tango die de stad en het leven van zijn bewoners belicht.

Reflejo Urbano, met gastzanger Alberto Caicedo (Colombia), bezit het nodige vakmanschap. Internationale optredens zijn dan ook niets minder dan een logisch en onvermijdelijk gevolg. Een jonge dynamische groep met klasse.

Aires ciudadanos met

Ingeborg Cneut . tangoviool
Alvaro Rovira Ruiz . gitaar
Claudio Constantini . bandoneon
Alberto Caicedo . gastzanger
Tango danskoppel

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be