Trust in time

Quark

Quark is het resultaat van een muzikaal experiment dat de ambitie heeft de geëlektroniseerde trombone en de composities van Adrien Lambinet samen te smelten met de synthetische groove van de drums van Alain Deval (Collapse, Skiv Trio, Khartung…). Deze twee uitstekende muzikanten, gepassioneerd door natuurlijke en artificiële klanken, brengen na jaren van onderzoek hun eerste album Trust in time uit onder het label van Homerecords.be. Het geheel is tegelijkertijd minimalistisch en levendig, geladen met emoties en terughoudend. Ieder deeltje van dit album heeft een eigen karakter en een persoonlijke uitstraling.
Het duo laat zich voor Trust in time vergezellen door de getalenteerde en onstuimige Gilles Mortiaux (artistieke leiding, diverse instrumenten), het strijkkwartet MP4 en de zangeres Anu Junnonen. Quark belooft ons een uitdaging aan de wetten van de fysica!

(Fotografie: Kassim Ahmed)

Trust in time met

Adrien Lambinet . Trombone, digitale effecten, loop
Alain Deval . Percussie, loop

Optie
Anu Junnonen . zang, keyboards
MP4 . strijkkwartet

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)