Terra Incognita met Marcel

Olla Vogala
Na veel omzwervingen komt Olla Vogala terug thuis…

Na projecten met POP, projecten in Marokko, Senegal, China, Griekenland, Zuid- Afrika (Zuiderwind) besluit de kerngroep van Olla Vogala opnieuw een eigen programma te brengen, Terra Incognita, muziek die gebaseerd is op de talrijke ervaringen en samenwerkingen van de afgelopen 10 jaar, gekruid met nieuwe inspiratie.

De composities en arrangementen van Wouter Vandenabeele staan opnieuw centraal, gebracht samen met de jonge talentvolle zangeres Soetkin Baptist.
Composities die een weerslag vormen van een zomer die een grote indruk naliet waarbij iedereen zijn eigen verhaal kan vormen, een verhaal dat zelfs niet concreet hoeft te zijn (met elementen uit klassieke muziek, de kracht en ontroering uit de volksmuziek,...)

Dit alles werd gebundeld in de cd Marcel.
De muziek van Olla Vogala zelf, die sommigen misschien nog onbekend is? Nieuwe Belgische muziek? Jazz? Folk? Wereldmuziek? De muziek die ontstond tussen verschillende projecten in? Een prachtige stem? Het is een amalgaam van muziek dat de onbekende schoonheid - muziek, uitvoering en improvisaties - van Olla Vogala verenigt ... uw dienaar.

Terra Incognita met Marcel met

Wouter Vandenabeele . viool
Stefaan Smagghe . viool
Dirk Moelants . gamba
Gijs Hollebosch . dobro
Arne Van Dongen . bas
Marc De Maeseneer . saxen
Frederik Heirman . trombone
Anne Niepold . accordeon
Luc Vanden Bosch . percussie
Soetkin Baptist . zang

Link(s)

La Luna (video)

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)