Magic Tales from Obscure Places

Luis Marquez


De bron van Magic Tales from Obscure Places is een gedachtewisseling, een kruisbestuiving tussen geluiden en klankkleuren uit de Pre-Colombiaanse en de Westerse cultuur.

De originele, strakke arrangementen worden uitgevoerd op een divers instrumentarium, van bamboefluiten en Ocarina’s tot viool, gitaar, piano en sax... een swingende combo, garant voor spiritualiteit en fiesta .

Magic Tales from Obscure Places is een muzikale trektocht over de grenzen van de jazz, blues, klassieke en pre-Hispaanse muziek.

Magic Tales from Obscure Places met

Luiz Màrquez . componist, pre-hispaanse instrumenten, sax en pre-columbiaanse percussie
Renato Màrquez . viool, gitaar en pre-columbiaanse percussie
Johan Joris . percussie
Tars Lootens . piano en stem
Jouni Isoherranen . bas

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be