Fado y Flamenco

Nathalie Pirès & Ana Salazar
‘Fado y Flamenco’ is een uniek dubbelconcert waarin twee zinderende Zuid-Europese muziekstromingen, de Portugese fado en de Spaanse flamenco, elkaar ontmoeten.

De fado wordt gebracht door aanstormend talent Nathalie Pires. Nathalie is geboren in de VS maar nooit haar Portugese roots uit het oog verloren. Op haar dertiende ontdekte ze de fado per toeval. Al kan ze nog steeds niet aangeven of zij de fado uitkoos of dat de fado haar koos. Vast staan dat vergelijkingen met grote sterren als Mariza en Cristina Branco niet van de lucht zijn.

De Spaanse Ana Salazar, die dit programma al eerder met Cristina Branco bracht, zal opnieuw invulling aan het flamencogeluid geven. Ana Salazar is haar carrière begonnen als ‘bailaora’ in de beste flamenco gezelschappen van Spanje maar werd pas echt een superster toen ze zang en dans combineerde.

Fado y Flamenco met

Fado
Nathalie Pires, zang
Ricardo Dias, piano
Bernardo Couto, Portugese gitaar
Bernardo Moreira, contrabas

Flamenco
Ana Salazar . zang, dans en interpretatie
Alfredo Lagos . flamencogitaar
Israel Fernández . zang

Media
  • Noite cerrada
  • Nathalie Pires
  • Nathalie Pires
  • Ana Salazar
  • Ana Salazar

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)

Binnenkort