Furua

Furua

Door het venster ziet ze een ongeschonden landschap. Gras, fjorden, de lage zon die nog net boven de horizon staat. Furua begon op die plek, achter de piano met dát uitzicht.

The saga continues. Letterlijk. Het Noorse verhaal krijgt een nieuwe wending… een kind. Een jaar rond de seizoenen. De winter staat voor de deur en ik sluit me graag weer op. Uitkijkend naar het opkomen van de zon. Nu mijn buik weer leeg is, gonst het in mijn hoofd en ziel. Vanuit dit geruis ontstaat het vervolg op FuRua. De drang om meer en verder te creëren is groter dan ooit en weerklinkt reeds over de fjorden.

Soetkin Baptist gaat opnieuw op zoek naar het subtiele evenwicht tussen de kwetsbaarheid van haar teksten, de speelsheid van de arrangementen en haar vocale virtuositeit. In symbiose met de warme klanken van Marius Mannes’ cello brengt Furua een gevarieerd en geheel nieuw repertoire dat ontroert en verbindt.

Beïnvloed door de vocale pracht van Kate Bush, de kracht en présence van Bonnie Raitt en de breekbare teksten van Joni Mittchell gaat Soektin Baptist verder als singer-songwriter en meent eigengereid een andere route; u mag mee.

Na hun EP, uitgebracht in 2016, wordt er in de loop van 2018 nieuw werk opgenomen.

Furua met

Soetkin Baptist . zang & piano
Marius Mannes. cello

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)