Vitamine K

Klezmic Zirkus
Vitamine K vindt men in Brusselse spruitjes, pompoen en spinazie...

Ze wordt in de bacteriën van de darmflora opgenomen en staat in voor de bloedstolling en de calciumbinding. Vitamine K is ook in grote gehalte aanwezig in het eerste album van Klezmic Zirkus. Ze dringt rechtstreeks in de oren, speelt een actieve rol in het ontstaan van communicatieve vreugde en verwekt bovendien écht geluk als neveneffect.

Opgericht ter gelegenheid van de Nuits Nomades 2006 en met het podium als creatief laboratorium werd het recept van Vitamine K gebrouwd.
Een cocktail van feestelijke muziek, lyrische trance en uitgelaten vrolijke energie geconcentreerd in een explosief kwintet: Aurélie Charneux (klarinet), Julien de Borman (diatonisch accordeon), Adrien Lambinet (trombone en tuba), Pierre Greco (contrabas), Wouter Roggemans (percussie).

Persoonlijke composities en Oost-Europese volkse klanken trekken een muzikaal spoor gekruid met verschillende tinten waar jazz, klassieke muziek, rock, folk en reggae zich ontmoeten. Nummers met een eigen klankuniversum - de etappes van een verkwikkende reis in het land der Vitamine K.

Vitamine K met

Aurélie Charneux . klarinet
Adrien Lambinet . trombone en tuba
Julien de Borman . diatonisch accordeon
Pierre Greco . contrabas
Wouter Roggemans . percussie

Media
  • Klezmic Zirkus @ Esperanzah 2010
  • Klezmic Zirkus @ Balkan Trafik Festival (1/3)

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)