Catharsis

Joris, Dujardin, Paduart, De Jongh & Katché

Vivre, het eerste album van Ivan Paduart & Quentin Dujardin, verscheen in 2005. Het was een verrassende fusie van piano en gitaar die op een onbeschrijfelijke manier diepgang vond in warme harmonieën en lyrische melodiën.

In oktober 2016 leidde die samenwerking van toptalenten tot het meesterlijke Catharsis. Geflankeerd door een kruim van muzikanten, waaronder werelddrummer Manu Katché, bassist Richard Bona, mondharmonicaspeler Olivier Ker Ourio en trompettist Bert Joris - allen musici die geen introductie behoeven- werd Catharsis een internationaal succes.

Catharsis wordt live gebracht door het kwintet Bert Joris (trompet), Quentin Dujardin (gitaar), Ivan Paduart (piano), Théo De Jongh (bas) en Manu Katché (drum) of door het trio Bert Joris (trompet), Quentin Dujardin (gitaar) en Ivan Paduart (piano).

(Foto: Stany Noel)

Catharsis met

Ivan Paduart . piano
Quentin Dujardin . gitaar
Manu Katché . percussie
Bert Joris . trompet
Théo De Jongh . bas

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape (Sint-Lievens-Houtem)
The Suite Escape is een baken van rust en genot. Deze smaakvol ingerichte suite is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Binnenkort