Didier Laloy's Cameleon Tribe

Didier Laloy

Vele getalenteerde accordeonisten hebben exceptionele stukken geschreven en gespeeld. Velen onder hen hebben ons geleerd dat je van de accordeon kunt houden op ontelbare manieren.

Als een kameleon zorgt Didier Laloy voor een variable line-up. Een kwartet, kwintet, sixtet of -zo u wil- meer. Hij beroept zich hiervoor op muzikanten uit zijn tribe (stam). Elk concert krijgt een passend en aan de omstandigheden aangepast repertoire.

Didier Laloy's Cameleon Tribe met

Didier Laloy . diatonisch accordeon
Variabele line-up

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)