Music, Food and Love

Guo Yue
Soms is de klank bijna zoemend, vervuld van hunkering, verlies, verwachting, vreugde...

Guo Yue, befaamd bamboefluitspeler, componist en arrangeur, geniet meer en meer bekendheid in Groot-Brittanië, zijn tweede vaderland, ook als schrijver en meester in de authentieke Chinese kookkunst. Zijn creativiteit komt echter het sterkst tot uiting in zijn muziek.

In Music, Food and Love roept Yue de kleurrijke en sterk zintuiglijke herinneringen aan zijn kindertijd op, toen hij in de straatjes van Beijing opgroeide voor en tijdens de Culturele Revolutie, maar ook aan zijn vertrek naar Londen in 1982 waar hij wereldsuccessen boekte met o.a. de met een Oscar bekroode filmmuziek voor Bertolucci's The Last Emperor en The Killing Fields, en de bitterzoete herinneringen aan zijn recente bezoeken aan China in 2005. Daarnaast verrast Yue steevast het publiek met zijn kookworkshop (geschikt voor iedereen, ook zij zonder culinair talent).

Music, Food and Love met

Guo Yue . fluiten

Gastmusici:
Ben Murray . accordeon en piano
Mark Alcock . percussie

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)