Cello & piano

Ilia Laporev & Boyan Vodenitcharov
hun spel kent intelligentie, warmte en diepgang. het talent van het duo Ilia Laporev en Boyan Vodenitcharov is groter dan de som der delen.

Na enkele mooie, veelbelovende gedeelde ervaringen in kamermuziekverband verenigden Laporev en Vodenitcharov hun talenten, ten dienste van het rijke wereldrepertoire voor cello en piano. Tijdens de kamermuziekconcerten hadden ze immers ontdekt dat hun persoonlijke, erg individuele klank op een welhaast natuurlijke manier complementair werkte. Intelligentie, warmte en diepgang maken deel uit van hun samenspel. En er is, zoals aangestipt, materiaal te over om uit te selecteren, om uit te diepen.

Van de jonge romantiek (Beethoven, Schubert) tot de Duitse (Brahms, Schumann), van Russische kamermuziek (Prokofiev, Sjostakovitsj, Prokofiev) tot de hedendaagse Schnittke of het Belgische repertoire (Franck, Lekeu) - het staat allemaal op het verlanglijstje van Laporev-Vodenitcharov die zich met overgave en zin voor avontuur aan een nieuw en alvast hoopvol stemmend hoofdstuk wagen, robuust geschraagd door jarenlange individuele ervaring.

Cello & piano met

Ilia Laporev . cello
Boyan Vodenitcharov . piano

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)