Duo Malfeyt - Gillain

Philippe Malfeyt


Het duo Philippe Malfeyt en Michel Gillain zorgen voor een unieke en boeiende ontmoeting tussen twee werelden, waar de typische klank van de theorbe en de renaissanceluit de hand reikt naar de nasale klank van de flamencogitaar.

Beide muzikanten brengen ideeën aan vanuit hun eigen achtergrond, wat resulteert in een verbluffend mooi samenspel.
Zo worden eigen creaties gebracht, beïnvloed door zowel oude muziek als jazz, hand in hand met het flamenco-genre.

Telkens drukken Philippe Malfeyt en Michel Gillain een eigen stempel op elke creatie, met het betoverende en ontroerende Rencontre Cordial als resultaat.

Duo Malfeyt - Gillain met

Philippe Malfeyt . theorbe, renaissanceluit
Michel Gillain . flamencogitaar

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape (Sint-Lievens-Houtem)
The Suite Escape is een baken van rust en genot. Deze smaakvol ingerichte suite is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Binnenkort