Hand Crafted

Evan Roy
singer-songwriting op viool, op de grens tussen compositie en improvisatie, met voetpercussie & loops.

Evan Roy werkte afgelopen jaren in alle stilte aan een soloproject dat zich muzikaal vertaalt in een reeks improsities, iets tussen compositie en improvisatie. Hand Crafted is een intieme ontmoeting, een klein verhaal van emoties, maar ook rauw en doorleefd.

Geboren in een muzikale familie, leerde Evan Roy op jonge leeftijd verschillende instrumenten bespelen. Zo kwam hij ook in contact met verschillende muziekstijlen. Ooit was hij rockdrummer, later folkviolist en evolueerde vervolgens naar singer-songwriter en componist.

Evan Roy vind je terug in alternatieve pop-, ambient-, electro-, folkmiddens en de wereld van het muziektheater. Hij is zanger/violist geweest bij Troissoeur en werkt(e) samen met avant-garde muzikanten zoals Sandy Dillon/Ray Majors en Satoshi Takeishi, maar evenzeer met de Belgische rockgitarist Jean-Marie Aerts. Hij is ook 'architect' geweest voor de elektronische muziek Daniel B. (Front242).

TRIBE is de koepel waaronder Evan Roy folkinvloeden, filmmuziek, ambient, postrock en electronics verwerkt tot een hedendaagse performance. In 2010 won hij de DranouterRally.

Hand Crafted met

Edwin Vanvinckenroye (Evan Roy) . viool, vocals & loops

Optie
Geert Mariën . extra drum

Link(s)

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)