13, Rue des Mandarines

Klezmic Zirkus
de ritmes zetten in beweging, de melodieën spraken tot het hart, de gedetailleerde structuren spreken tot het intellect. een aanstekelijk groot plezier.

Wanneer u N° 13, Chemin des Mandarines verlaat, weerklinkt een liedje dat als een gedicht vanuit de nabije Rue des Pierres komt overgewaaid. Montreal strekt zich voor u uit. In de verte klinkt het koper van een freylach, maar ook en onmiskenbaar de muziek van het verre Oost-Europa. Dat luidt het begin in van een reis vol contrasten, van her naar der, tussen gisteren en vandaag...

Ongehaast en vol van plezier heeft Klezmic Zirkus een nieuwe taal ontwikkeld, 170 live optredens lang. Ze varen een eigen weg tussen traditioneel en hedendaags, gestructureerd en geïmproviseerd. Ongebreidelde ritmes stromen doorheen je lijf, melodieën vragen ten dans... Klezmic Zirkus is om vol overgave van te genieten.

13, Rue des Mandarines met

Aurélie Charneux . klarinet en composities
Julien de Borman . diatonisch accordeon
Adrien Lambinet . trombone en tuba
Pierre Greco . contrabas, gitaar
Wouter Roggemans . percussie

Media
  • Klezmic Zirkus @ Esperanzah 2010
  • Klezmic Zirkus @ Balkan Trafik Festival (1/3)

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)