Songs from the River

Tom Theuns


Profiterend van het non-actief van Ambrozijn, voer Tom Theuns het afgelopen jaar met zijn concertschip de ‘Aurelia Feria’ doorheen België en Frankrijk .

Maandenlange verblijven en concerten op rivieren als de Schelde, de Dender, de Maas, de Oise en de Seine, brachten hem in een solitaire zang/gitaar roes waaruit deze songcyclus geboren werd.

Zijn soloalbum (homercords.be) zwerft op volstrekt unieke wijze over de wegen der folk, blues en jazz en geeft uitgepuurde impressies van dit avontuur.

Ook live kan u hem nu solo aan het werk zien in zijn gerenommeerde zang-en gitaarstijl.

CD Songs from the River, uitgegeven bij homerecords.be - 2009

Songs from the River met

Tom Theuns . zang en gitaren
Stéphan Pougin . begeleidende percussie

of Tom Theuns in Club - Solo
Tom Theuns solo . zang en gitaren

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)

Binnenkort