Soete Kind en de huisjesslakken

Soete Kind
_8:30_ Soete Kinds verjaardag!

Soete Kind staat te laat op. Ze had aan meneer Popolino beloofd om hem huisjesslakken te brengen; maar als ze beneden komt, hebben haar broers en zussen een verjaardagsverrassing : "wow", een heus publiek voor haar alleen. Soete Kind vindt dit een zalig geschenk want ze is gek op zingen en dansen en optreden.
Maar wat gaat ze doen: thuis blijven en spelen voor haar publiek of meneer Popolino de beloofde huisjesslakken brengen ?

Soete Kind en de Huisjesslakken is een grappig muzikale voorstelling geschreven door Urban Trad frontman Yves Barbieux* voor Les Démenageurs. Het is een project dat heel succesvol is onthaald in Frankrijk en Franstalig België, met zo goed als overal uitverkochte zalen. In 2006 ontving Les Démenageurs van La Communauté Française, Sabam en Bel RTL de Octave Prijs voor beste voorstelling in alle categorieën.

Soetkin Baptist brengt de Nederlandstalige versie van dit leuk, dynamisch, dans en muzikaal programma. Deze akoestische voorstelling met folk inslag zal zowel klein als groot bekoren.

(*): Van 2000 tot 2003 heeft Yves Barbieux na zijn studie pedagogie als animator en pedagogisch verantwoordelijke gewerkt in het kader van muzikale bewustwording. Binnen deze context schreef hij ook zijn eerste kinderliedjes.

Soete Kind en de Huisjesslakken: voor kinderen van 3 tot 7 à 8 jaar en hun ouders, als familievoorstelling of kindervoorstelling.

Soete Kind en de huisjesslakken met

Soetkin Baptist . zang en dans
Hans Vandaele . cello en zang
Anne Niepold . diatonisch accordeon
ntb . gitaar
ntb . percussie

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)