I heard this voice

Soetkin Baptist, Bert Candries & Leo Caerts
Een queeste naar de nuances en de rijkdom van het oudste instrument, de stem.

De stem is het oudste muziekinstrument. Ze geeft weerklank aan elk gevoel dat de mens in zich geeft, in alle nuances. Klagend, levenslustig, opzwepend, streng, euforisch of gelaten... En wanneer ze wordt overmeesterd door het gevoel hoor je hoe de stem breekt.

De puurheid van dat instrument, de stem, is wat een zangeres het liefste deelt met haar publiek. Ze heeft enkel haar stem om te spreken en vooral om te zingen. Klassiek, jazz, wereldmuziek, pop en zelfs rock. Van intense flamenco tot Hongaarse klaagzangen, van smartlappen tot de meest gekende popsongs. In alle genres klinkt ze anders maar keer op keer krachtig.

In dit coverprogramma wordt Soetkin Baptist op gitaar begeleid door veelzijdig en gewaardeerd muzikant Bert Candries. In optie spelen zij als trio met Leo Caerts aan de toetsen. Beide speelden met tal van bekende artiesten en zijn o.a. de vaste
musici van Johan Verminnen.

All ‘bout the money, This is the life, O Julissi, La vie en rose, Say a little prayer, Meisjes... Het oudste instrument voor jong publiek!

(fotografie: Io Cooman)

I heard this voice met

Soetkin Baptist . zang
Bert Candries . gitaar
Leo Caerts . toetsen

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)