Vier oren en een neus!

Claire Goldfarb & Pierre Nicolas Bourcier
De celliste jongleert met klanken, de jongleur bespeelt het spel en aldus vertellen zij een verhaal.

Een meisje en haar tweelingbroer vinden elkaar terug na een lange wandeling langs de zee, langs dennenwouden, langs bergen en rivieren. Een celliste en een jongleur nemen je mee naar hun droomwereld.

Het is tijd om proeven...

---

Kindervoorstelling
Op schooldagen

Doelgroep
Van 3 maand (crèche en kleuterschool) tot 6 jaar – deze voorstelling kan aangepast worden aan de leeftijd van 4 tot 8 à 9 jaar.

Vier oren en een neus! met

Claire Goldfarb . cello, stem, composities en interpretaties
Pierre Nicolas Bourcier . jongleur en acteur

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape (Sint-Lievens-Houtem)
The Suite Escape is een baken van rust en genot. Deze smaakvol ingerichte suite is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Binnenkort