Woodstock unplugged

Woodstock unplugged

Het Woodstock rockfestival, oorspronkelijk aangekondigd als "An Aquarian Exposition: 3 Days of Peace & Music", vond plaats in de gemeente Bethel in de staat New York, van 15 tot 18 augustus 1969. Dit is inmiddels ruim 41 jaar geleden maar één band houdt de herinnering nog steeds levend:

Filip Bollaert (gitaar/zang), Pascale Michiels (gitaar/zang), Patsy Verfaillie (zang), Bert Verschueren (gitaar), alias "De bewakers van de Woodstock Spirit", putten uit dit rijke repertoire en hun passie voor deze muziek is onmiskenbaar tijdens hun live-optredens.
Om de focus op de legendarische songs te houden verkleden zij zich niet in hippe sixtiestoestanden zoals de meeste ‘tribute’ bands.

Als je deze band, Woodstock Unplugged, nog nooit gezien of gehoord hebt, mis je de meest opwindende ervaring sinds Woodstock zelf!

Woodstock Unplugged is een eerbetoon aan de rockklassiekers die in 1969 op dit weergaloos evenement gebracht werden door artiesten als Janis Joplin, The Band, Crosby, Stills, Nash & Young…

Woodstock unplugged met

Filip Bollaert . gitaar en zang
Pascale Michiels . gitaar en zang
Patsy Verfaillie . zang
Bert Verschueren . gitaar

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)