Min of meer solo

Karim Baggili

Spelend op de grens tussen wat u hoort en ziet.

Flamencogitaar, Arabische luit, sferen van verre oorden, een wereld van verbeelding... Het is Karim Baggili als vanouds, in uitstekende doen. Met dit project voegt hij door het gebruik van video een extra dimensie toe aan de wereld die hij oproept met zijn muziek. Karim legt zich al een tijdje gepassioneerd toe op video en post regelmatig muzikale en grappige episodes op het web.

Vandaag presenteert Karim ons een montage van meer dan een uur met live muziek... Maak je op voor gesynchroniseerde interactie, gebracht met natuurlijke souplesse, vol verrassingen. Zonder goedkope spielerei maar een performance vol verbeelding met een hoop humor. Het wordt een ontspannen avond voor het publiek, met gitarist Karim Baggili en wat er zich afspeelt op het scherm.

Laat uw nieuwsgierigheid prikkelen met de nieuwe solo show van Karim Baggili. Een frisse blik op zijn muziek.

In februari 2014 is Karim Baggili binnengetreden op plaats 4 in the World Music Charts Europe met zijn nieuwe album ‘Kali City’. Verder werd Karim Baggili met Kali City genomineerd voor de Octaves de la Musique 2014 (World Music Category) en voor de 13th Annual Independent Music Awards - World Beat Category.

(foto © Yasmina Baggili)

-

"Superbe et émouvant voyage!" (Le Soir/ Le Mad - Thierry Coljon ***)

"Par ailleurs, Kali City vient d’être nominé aux Independant Music Awards, catégorie musiques du monde." (Sélim Guessoum - onorient.com)

"Excellent CD. My favorite tracks are Down Town, Silent Stories, Kali City and Arabic Circus." (WORT-FM, USA)

Min of meer solo met

Karim Baggili . flamencogitaar, oud en projectie

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be