Lea & Kash

Karim Baggili Sextet
Kleurrijke, betoverende muziek met geraffineerde en elegante arrangementen, gespeeld door passionele muzikanten.

Kleurrijke, betoverende muziek met geraffineerde en elegante arrangementen, gespeeld door passionele muzikanten. Flamencogitaar, Arabische en Zuid-Amerikaanse muziek, jazz, klassieke muziek, maar ook het oneindig kleine, het oneindig verre, de tijd die voorbijgaat, dromen en verbeelding maken de muziek van Karim Baggili tot een levendige mix van culturen, kortom zijn wereld. Zijn nieuwe, vierde album Lea & Cash is stevig, modern, vol emotie en kracht.

De Argentijnse bombo, de cuatro uit Venezuela, de fluit, de cello, de oud… De combinatie van de getrouwe muzikale ingrediënten en de stem van Karoline de la Serna, in duo met Karim of unisono met de melodieën, bezorgt het repertoire een nieuw soort diepgang.

Karim gaat in zijn muziek op zoek naar beelden die associaties oproepen aan merkwaardige oorden en verhalen, dromen of ontmoetingen. In zijn liefde voor muziek schuilt een vitale drang om te creëren en te ontdekken.

Lea & Kash met

Karim Baggili . gitaar, oud en zang
Karoline de la Serna . zang en bombo
Kathy Adam . cello
Philippe Laloy . dwarsfluit en sopraansax
Oswaldo Hernandez . percussie, cuatro en zang
Patricia Van Cauwenberge . percussie

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)