Hiraeth.

Hiraeth.

In de zomer 2022 trekt Wouter Vandenabeele door de Balkan, Griekenland, Zuid-Italië en Andalusië op zoek naar de melancholie. De Albanezen in Italië, de Pontius Grieken, de Roma in Andalousië en Skopje en zoveel meer… volkeren die door de eeuwen heen moesten verhuizen, hun muziek meenamen en die aanpasten aan de lokale traditie... Het heeft pareltjes voortgebracht en verhalen over heimwee naar een plek waar ze soms enkel over gehoord hadden.

Hiraeth wordt voorgesteld in de Handelsbeurs eind september 2022, o.a. in samenwerking met Klara.

Hiraeth. met

+/- 10 musici uit de Balkan, Griekenland, Zuid- Italie, Zuid-Spanje en Vlaanderen

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape (Sint-Lievens-Houtem)
The Suite Escape is een baken van rust en genot. Deze smaakvol ingerichte suite is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Binnenkort