Aurélia genomineerd

beyondmagazine.nl

Het is geen jazz, geen wereldmuziek, en geen klassiek, maar hoe dan kunnen we Aurelia classificeren? Ze begeven zich in een muzikaal niemandsland. Aan de uiteinden van een niet classificeerbaar klankgebied. Een akoestisch trio met vioolsolo's, een cocktail van percussie en een kristalhelder stemgeluid.

Je laat je letterlijk op de muziek meevoeren. Soms sensueel en gevoelig, complex maar toegankelijk, komisch maar ook vlijmscherp...

De CD Hypnogol, is het logboek van een binnenschipper die zichzelf als 's werelds strafste zanger beschouwt. Met de sluizen als leitmotiv vaart deze CD op het ritme van dit verhaal en op een stroom van humor en trance waarin de mood en het tempo net zoals het wateroppervlak varieert van onstuimig tot zacht rimpelend.

Deze CD gooit ook de trossen los van de Aurelia Feria, een (echt) theaterschip dat dit seizoen van Oostende naar Luik zal varen en waarin het trio concerten zal geven in een decor van magie en mysterie.

Bron: 

beyondmagazine.nl

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort