CD Recensies

Holly Moors

Aurélia is een trio dat net zo min in een genre is te passen. De violiste Aurélie Dorzée, de gitarist/zanger Tom Theuns en de percussionist Stephan Pougin maken samen muziek die je zou kunnen duiden als modern klassiek, of als jazzy folk of zelfs als buitengewoon avontuurlijke wereldmuziek. Dat doet er ook niet toe - als je met open oren naar dit trio luistert ga je na één nummer al volledig om.

Traditie en speelse vernieuwing gaan hier perfect samen, en het resultaat klinkt even opwindend als vanzelfsprekend. En dan vergeten we nog de warmte van de muziek te vermelden, en het mooie, ietwat ruwige spel van Dorzée. Een klassieke groeiplaat. ****

Bron: 

Holly Moors, maart 2006

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com

Binnenkort