Que Désire

Soetkin Baptist

Na het succes van ‘Soetkin Made in France’ laat Soetkin Baptist met ‘Que Désire’ opnieuw zowel gekende als vergeten chansons met een breekbare grootsheid herleven. Vol lof onthaald in 2019.


Soetkin wordt vocaal bijgestaan door Aline Goffin en geflankeerd door veelzijdige rasmuzikanten: Bert Candries op gitaar en basgitaar, Luc Vanden Bosch op drum en Paul Flush aan het hammondorgel.


Deze heerlijke muziek laat haar niet koud, en u ongetwijfeld ook niet...

“Samen met haar uitgelezen band en de even schitterende Aline Goffin als backing, liet ze op een briljante wijze héél wat Franse chansons herleven. Jean Ferrat, Dalida, Michel Delpech, Charles Aznavour,… om er maar enkele te noemen passeerden de revue. En niet zomaar! Menig nummer kreeg een totaal eigen arrangement waarbij er een vlaag van herkenning was maar evenzeer verrassing en virtuositeit. Nummers werden aangedikt, andere werden totaal uitgekleed, maar er was één constante: de schitterende stem van Soetkin (én van Aline)die het publiek van het ene kippenvelmoment naar het andere vervoerde.”


(Fotografie: Martin Losvik)


Que Désire met

Soetkin Baptist . zang
Aline Goffin . backing vocal & ukelele
Bert Candries . gitaar en basgitaar
Luc Vanden Bosch . drum
Paul Flush . hammondorgel

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape
Sint-Lievens-Houtem
mobile +32 475 89 07 21
Airbnb | Booking.com