Que Désire

Soetkin et c°

Na het succes van Soetkin Made in France was de tijd rijp voor een vervolg. De onomwonden kracht van het Franse chanson sluit dan ook naadloos aan bij de vertolking die Soetkin wil neerzetten: zonder omwegen, vastberaden en met een grote drang haar eigen weg te gaan.

In Que Désire verdwijnt Soetkin opnieuw in de krochten van de Franse muziek; in gekende, maar ook vergeten chansons die herleven met en door haar stem. Ze wordt vocaal bijgestaan door Aline Goffin en omringd door enkele veelzijdige rasmuzikanten: Bert Candries op gitaar en basgitaar, Luc Vanden Bosch op drum, Paul Flushe aan de piano, het harmonium en de accordeon.

Deze heerlijke muziek laat haar niet koud, en u ongetwijfeld ook niet...

Over Soetkin Made in France:

“Je hebt zo van die heel erg bijzondere concerten, muzikale pareltjes waar in de pers te weinig over geschreven wordt. Vanavond was er zo eentje... Soetkin als een grande dame op het podium, innemend, een fantastische stem, met een présence die je helemaal inpakt. Samen met de geweldige muzikanten van het fijne ensemble Polygone beleefde ik het Franse chanson op een voor mij unieke manier en in schitterende arrangementen. Grote klasse! [...]”

“[...] het programma gisteren (Soetkin) was echt schitterend! Je zag het ongetwijfeld aan de reacties in de zaal. Ik heb er meer dan van genoten. Het was puur plezier. Deze mevrouw is grote klasse en brengt met het ensemble dat haar vergezelde ontspanning op hoog niveau. Proficiat met de keuze! Wij komen zeker weer kijken als ze geprogrammeerd wordt. [...]”

Que Désire met

Soetkin Baptist . zang
Aline Goffin . backing vocal en ukelele
Bert Candries . gitaar en basgitaar
Luc Vanden Bosch . drum
Paul Flush . piano, hammondorgel & accordeon

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

Binnenkort