Que Désire

Soetkin Baptist

Na het succes van ‘Soetkin Made in France’ laat Soetkin Baptist met ‘Que Désire’ opnieuw zowel gekende als vergeten chansons met een breekbare grootsheid herleven. Vol lof onthaald in 2019.


Soetkin wordt vocaal bijgestaan door Aline Goffin en geflankeerd door veelzijdige rasmuzikanten: Bert Candries op gitaar en basgitaar, Luc Vanden Bosch op drum en Paul Flush aan het hammondorgel.


Deze heerlijke muziek laat haar niet koud, en u ongetwijfeld ook niet...


“Je hebt zo van die heel erg bijzondere concerten, muzikale pareltjes waar in de pers te weinig over geschreven wordt. Vanavond was er zo eentje... Soetkin als een grande dame op het podium, innemend, een fantastische stem, met een présence die je helemaal inpakt. Samen met de geweldige muzikanten van het fijne ensemble Polygone beleefde ik het Franse chanson op een voor mij unieke manier en in schitterende arrangementen. Grote klasse! [...]”


(Fotografie: Martin Losvik)


Que Désire met

Soetkin Baptist . zang
Aline Goffin . backing vocal en ukelele
Bert Candries . gitaar en basgitaar
Luc Vanden Bosch . drum
Paul Flush . piano, hammondorgel & accordeon

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

Binnenkort