Komorebi Live

DYAD

Dyad is Didiers duo met de buitengewoon getalenteerde Franse contrabassist Adrien Tyberghein. Zij brengen nieuwe kamermuziek die meandert tussen wereldmuziek, jazz, klassiek en rock. Een onophoudelijke, subtiele en krachtige dialoog tussen 2 instrumenten en 2 muzikanten op de top van hun kunnen.

Door de grenzen tussen traditionele muziek, klassieke muziek, rock en elektronische muziek op te heffen, creëren Didier Laloy (België) en Adrien Tyberghein (Frankrijk) een stilistisch rijk repertoire van originele nummers, gaande van waanzinnige ritmes tot opzwepende melodieën. Didier en Adrien zullen u telkens verrassen, bij wijlen verontrusten, maar steevast boeien tot op het eind.

--

“Deux véritables virtuoses s’encanaillent l’un l’autre pour proposer à un public averti, une belle alchimie entre musique classique et musique traditionnelle où, les deux musiciens subliment leur instrument respectif et ce dans tous les registres!" MUSIC IN BELGIUM - Philippe Thirionet (15 sept 2023)

(foto: DYOD.be)

Reviews

ZigZagWorld | Jazz Halo | Télé Moustique | Music in Belgium (Symphonic) | Music in Belgium (Komorebi) | Le Soir (p.1) | Le Soir (p.2) | Trends Tendance

Komorebi Live met

Didier Laloy diatonisch accordeon
Adrien Tyberghein contrabas

Media

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)