Lakshmi

Lakshmi

Na haar debuutalbum Gloomy Winter, waar liederen over liefde uit de Keltische traditie centraal stonden, ging harpiste en zangeres Lakshmi Matthieu verder op ontdekking in dat andere grote muziekgenre waarmee Ierland en Schotland zich een plaatsje op de wereldkaart veroverden, namelijk de dansmuziek.

In het mooi uitgebalanceerde Op dansende snaren, waar ook de pedaalharp niet ontbreekt, nodigt de harpiste de luisteraar uit zich mee te laten voeren doorheen de... Lees meer

Lakshmi
laat u meeleiden naar de mythische hoogvlaktes, desolate kusten van Bretagne en Ierland. liederen, recht uit het hart van de Keltische hermitage.

Eén harp en één stem leiden u mee naar het omfloerste, mytische land der Kelten. Traditionele Ierse, Bretoense liederen, gedichten uit Schotland getoonzet op harp en af en toe zelfs een lied van Vlaamse bodem. Haar zuivere stem en de heldere klanken van de Keltische harp smelten samen en toveren voor u een landschap van mistige vlaktes,... Lees meer

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

Binnenkort