2x harp / A gloomy winter's night

Lakshmi
laat u meeleiden naar de mythische hoogvlaktes, desolate kusten van Bretagne en Ierland. liederen, recht uit het hart van de Keltische hermitage.

Eén harp en één stem leiden u mee naar het omfloerste, mytische land der Kelten. Traditionele Ierse, Bretoense liederen, gedichten uit Schotland getoonzet op harp en af en toe zelfs een lied van Vlaamse bodem. Haar zuivere stem en de heldere klanken van de Keltische harp smelten samen en toveren voor u een landschap van mistige vlaktes, Ierse highlands en desolate Bretoense kusten.

Tijdens haar hogere studies klassieke harp greep Lakshmi terug naar de oorsprong van haar passie voor de harp: de Keltische, Ierse volksmuziek. Ze verzamelde liederen en gedichten die haar ontroerden, inspireerden of raakten omwille van hun heldere eenvoud. Langzaam groeide haar repertoire Keltische liederen uit tot een meeslepend project.

Met de release van haar eerste CD Gloomy Winter stelt Lakshmi haar repertoire voor, tien van haar mooiste liederen en instrumentale nummers.

Rode draad doorheen de liederen is de liefde, puur en heerlijk als een lentemorgen, of zwaar en ondraaglijk na het verlies ervan, maar steeds 'de liefde' in al haar facetten.

-

Prog. I - 2x harp (classic versus folk)

De klassieke pedaalharp en de Keltische harp, samen op één podium. Solo werken voor de klassieke harp en in een vloeiende overgang de Keltische traditionals op de kleine harp, ook met gezongen liederen. Het publiek krijgt een prachtige waaier aan verscheidenheid in het harprepertoire en een kleine knipoog naar de geschiedkundige ontwikkeling van de harp.

Laat u betoveren door de Keltische harp en een stem die u meevoert naar het hart van de Ierse en Bretoense folk.

Prog. II - A Gloomy Winter's night (Keltische songs en ballads)

Gevarieerd Keltisch programma van gezongen liederen met harpbegeleiding, a capella en zuiver instrumentale nummers, telkens met een korte inleiding tot het lied.

2x harp / A gloomy winter's night met

Lakshmi . harp en zang

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

Binnenkort