Op dansende snaren

Lakshmi

Na haar debuutalbum Gloomy Winter, waar liederen over liefde uit de Keltische traditie centraal stonden, ging harpiste en zangeres Lakshmi Matthieu verder op ontdekking in dat andere grote muziekgenre waarmee Ierland en Schotland zich een plaatsje op de wereldkaart veroverden, namelijk de dansmuziek.

In het mooi uitgebalanceerde Op dansende snaren, waar ook de pedaalharp niet ontbreekt, nodigt de harpiste de luisteraar uit zich mee te laten voeren doorheen de aanstekelijke ritmes van een Hongaarse Dans of Spaanse Danza, de traditionele slip-jigs, double jigs en reels uit Ierland en Schotland. Vederlicht, met eerbied voor de traditie en uitvoering, neemt ze u mee naar de magie van de soft-shoe en hard-shoe dances. En om even op adem te komen wordt het programma doorvlochten met Keltische liederen waarbij u zich waant in een mistig landschap in de Ierse en Schotse heuvels…

Op dansende snaren met

Lakshmi . Keltische en klassieke harp

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

Binnenkort