South Africa Sings

Cula Mzansi

Cula Mzansi bestaat uit enkele van de beste vocale componisten en arrangeurs van Zuid-Afrika. Ze hoppen van genre naar genre terwijl hun stemmen je gidsen door de geschiedenis en cultuur, doorheen de landschappen, naar de ziel van hun land.

Cula betekent ‘zang’, Mzansi refereert naar Zuid-Afrika. In de ontleding van de naam ligt de essentie. Cula Mzansi stond samen met Sioen op het podium tijdens de succesvolle tour ‘Sioen Plays Graceland’ (2016-2022).

Stella Khumalo werkte in haar muzikale loopbaan ook samen met Caiphus, Letta, Mirriam, Stef Bos, Simply red en ook Paul Simon. Zij ontdekte ook Vuyo Tshuma en Vus'umuzi Nhlapo, de start van een 15-jarige samenwerking.

Vuyo en Vus'umuzi maakten deel uit van het 6-koppige vocale Africapella dat in het najaar van 2010 en 2011 in Vlaanderen toerde.
In 2023 toerden zij in Zwitserland, Duitsland en Zuid-Afrika met harpist Andreas Vollenweider na een samenwerking die startte in 2011.

South Africa Sings met

Stella Khumalo
Duduzile Majola
Vuyo Tshuma
Vus'umuzi Nhlapo

Media
  • Homeless (live) - Sioen plays Graceland

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape

The Suite Escape is een baken van rust en genot. Dit smaakvol ingerichte gastenverblijf is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
hallo@thesuiteescape.be
www.thesuiteescape.be
Airbnb
Booking.com (Apartment Sand)
Booking.com (Suite Wood)