Songs for a Heartbreak

Soetkin Baptist & Yegor Shevtsov

In alle tijden, vormen en talen werd muziek geschreven met slechts één doel: om te helen wat gebroken is.

In dit hartverwarmende concert is het de muziek die heelt, niet de tijd. Soetkin Baptist (stem), Yegor Shevtsov (piano) en Martin Losvik (visuals) hebben de verschillende vormen van hartebreek geoogst en de verhalen die ze omgeven. Martin Losvik voorziet de muzikanten van een warm deken van arctische melancholie met zijn visuals, foto’s en video’s.

Het programma strekt zich uit over een periode van meer dan 700 jaar, gebracht in meer dan vijf talen, met muziek van onder andere Guillaume Dufay, Josquin Deprez, Henry Purcell, Benjamin Britten, Johannes Brahms, Maurice Ravel, Kurt Weill, Hans Eisler en Barbara.

Songs for a Heartbreak met

Soetkin Baptist zang
Yegor Shevtsov piano
Martin Losvik visuals / foto’s / video’s

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek. Daarnaast stelt Music Idea ook de charmante gastensuite met uitstraling 'The Suite Escape’ ter beschikking voor overnachtingen voor musici op tournee of voor toeristisch of zakelijk kort verblijf.

Music Idea
Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

The Suite Escape (Sint-Lievens-Houtem)
The Suite Escape is een baken van rust en genot. Deze smaakvol ingerichte suite is centraal gelegen voor een bezoek aan Gent, Brussel en Brugge en is eveneens de ideale start voor wandel- en fietstochten aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Boek je verblijf via thesuitescape.be

Binnenkort