Didier Laloy

Didier Laloy

Vele getalenteerde accordeonisten hebben exceptionele stukken geschreven en gespeeld. Velen onder hen hebben ons geleerd dat je van de accordeon kunt houden op ontelbare manieren.

Als een kameleon zorgt Didier Laloy voor een variable line-up. Een kwartet, kwintet, sixtet of -zo u wil- meer. Hij beroept zich hiervoor op muzikanten uit zijn tribe (stam). Elk concert krijgt een passend en aan de omstandigheden aangepast repertoire.

Didier Laloy

Didier Laloy wordt al enkele jaren beschouwd als één van de meest gedreven gangmakers van de revival van de diatonische accordeon. Zijn vlotte podium-présence, beminnelijke karakter en diepgaande feeling voor de meest uiteen-lopende muziek genres maken Laloy tot een begeerlijk musicus.

“Noir's is de lust om u mee te nemen in onze intimiteit, uw ogen te laten sluiten, u de muziek en de stilte laten horen zoals ik ervan geniet 's avonds als de kinderen slapen, de tractoren tot stilstand... Lees meer

Didier Laloy

Magie van het ware en van de schijn, van de grap die zich ontwikkelt of juist ontspoort doorheen de nummers, van de pauze die maar niet begint, een opeenvolging in FFW of RW… Met een nieuwe CD en een nieuwe productie [Pô-z]s, brengt de opmerkelijke accordeonist, Didier Laloy, reeds een derde eigen project.

Na S-Tres en de succesvolle Invite…s, gaat hij opnieuw in zee met zijn spitsbroeder Pascal Chardome (Panta Rhei, S-Tres, Ligue d’impro…).
Eerst twee jaren dromen en... Lees meer

Music Idea

Met gedrevenheid en oog voor detail verzorgt Music Idea het management en de boekingen voor een kruim van muzikanten, met een uitgesproken voorkeur voor wereldmuziek, folk en klassieke muziek. Het resulteert in grote waardering van het publiek en verrassende ontmoetingen met de artiesten en hun muziek.

Inge Depraetere
mobile +32 475 89 07 21
ingedepraetere@musicidea.be
www.musicidea.be

Erkenningsnummer private arbeidsbemiddeling Vlaamse Gewest: VG.1349/BA

Binnenkort